Lichaam

Voel je goed van top tot teen

Vrijwel iedereen vindt het natuurlijk fijn om in het dagelijkse leven lekker in zijn of haar vel te zitten. Je goed voelen is voor iedereen anders, maar er zijn bepaalde dingen die er bij de meeste mannen voor zorgen dat ze lekkerder in hun vel zitten. Veel mannen vinden het namelijk fijn om er goed en netjes uit te zien en een verzorgde uitstraling te geven. Dingen die hierbij vaak een grote rol spelen zijn kapsels en een fit en verzorgd lichaam. Iedereen kan uiteraard wat anders verstaan onder een net kapsel en een verzorgd lichaam, maar een feit is dat de meeste mannen die trainen er niet alleen beter uitzien, maar zich hierdoor zelf ook beter voelen. Hieronder lees je meer over bodybuilding en herenkapsels. Op MNLK.nl vind je diverse trendy kapsels voor mannen, maar ook diverse video’s met betrekking tot bodybuilding.

Voel je goed van top tot teen
© Pixabay.com

Krachttraining bij mannen
Veel mannen streven ernaar relatief grote, maar ook sterke en mooi gevormde spieren te hebben. Dit is dan ook de grootste reden dat de sportscholen vaak vol zitten. Het opbouwen van spieren zorgt dat mannen lekkerder in hun vel gaan zitten, wat er weer toe leidt dat ze beter gaan presteren in het dagelijkse leven, maar ook dat ze gemotiveerder zijn en dat ze zich een stuk energieker voelen. Onder de term bodybuilding kunnen diverse manieren van trainen worden verstaan. Zo zijn er mannen die conditietraining doen om hun vetpercentage laag te houden en er op deze manier voor te zorgen dat de buikspieren zichtbaar worden of blijven. Daarnaast zijn er mannen die aan conditietraining doen, maar daarnaast ook krachttraining doen voor bijvoorbeeld goede armspieren, brede schouders en een goed vooruit stekende borst en er zijn bijvoorbeeld mannen die niet letten op hun buik maar alleen zware krachttraining doen, om de buik er later pas af te werken. Dat laatste heet bulken. Het is algemeen bekend dat iemand die meer weegt ook makkelijker zijn spieren kan laten ontwikkelen. Wat veel mannen dan ook doen is eerst een aantal maanden lang zware krachttraining, hierbij veel eiwitten nuttigen maar ook veel vetten eten en op deze manier zowel in vet als in spiermassa aankomen. Vervolgens wanneer zij zwaar genoeg zijn stoppen ze met vet eten, blijven ze enkel nog veel eiwitten eten en beginnen ze de buik er ook af te trainen. Het resultaat is dan een breder en sterker lichaam dan voorheen, dat ook nog eens is afgetraind.

Voel je goed van top tot tee
© Pixabay.com

Diverse herenkapsels
Naast het opbouwen van een mooi en fit lichaam speelt ook het kapsel bij mannen die er graag netjes uitzien een grote rol. Na een bezoekje aan de kapper zit de gemiddelde man een stuk lekkerder in zijn vel. Ook onder haren knippen verstaat iedereen wat anders. De ene man gaat iedere week naar de kapper om het lijntje even netjes te laten maken, terwijl de andere man om de paar maanden gaat en in een keer zijn haar een stuk korter laat maken. Er zijn talloze soorten herenkapsels. Zoals gezegd kun je op MNLK.nl een kijkje nemen voor massa’s inspiratie. Herenkapsels worden ook vaak gecombineerd met een goed verzorgde baard of bijvoorbeeld een snor met een sikje. Ook de wenkbrauwen worden vaak bijgehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *