Maatschappij

Zeven redenen om een felicitatiekaart te versturen

Het is altijd leuk om uit het niets een kaartje te krijgen. Het tovert een glimlach op mensen hun gezicht. Je hoeft ook niet altijd een serieuze reden zoals een feestdag of een verjaardag te hebben om een felicitatiekaartje te versturen naar iemand.

Hoe ludieker je deze kaartjes maakt, hoe leuker het is om ze te ontvangen. In deze blog geven we 7 uitgelezen kansen mee om een felicitatiekaartje te versturen.

© Pixabay.com

Bij promotie op het werk

Ken je iemand dat recent een promotie heeft gehad op het werk? Dan is dat een uitgelezen kans om een felicitatiekaartje te versturen. Of iemand die net een nieuwe job heeft, kan je ook altijd een kaartje sturen. Op deze manier weten je vrienden of familie dat je hen aanmoedigt in hun professionele loopbaan.

Om iemand succes te wensen

Logischerwijze kan je altijd felicitatiekaarten sturen om iemand succes te wensen.  Dit doe je meestal wanneer iemand voor een belangrijke dag in zijn leven staat.

Heeft hij/zij een belangrijke presentatie op het werk? Heeft hij/zij examens? Gaat er iemand op een lange reis of start hij/zij aan een nieuw avontuur? Je kan de redenen nog niet zo gek bedenken om iemand succes te wensen, maar door hen succes te wensen geeft hen dat wel een grote boost in het succesvol voltooien van hun uitdaging.

Als bedanking voor de fijne vakantie samen

Ben je net op vakantie geweest en heb je de tijd van je leven gehad? Stuur deze mensen dan een kaartje om hen te bedanken voor de onvergetelijke vakantie. Het is altijd leuk dat je met je kaartje verwijst naar de plaats waar je op vakantie bent geweest. Zo vormt het kaartje voor de ontvangers een leuk aandenken aan deze vakantie.

Wanneer iemand een baby heeft gekregen

Is iemand kersvers mama en/of papa geworden? Feliciteer hen met een leuk kaartje. Vergeet ook de trotse oma’s en opa’s geen kaartje te sturen!

© Pixabay.com

Voor het bruidspaar

Stuur mensen die getrouwd zijn een felicitatiekaartje. Feliciteer deze mensen met één van de belangrijkste dagen uit hun leven en de mooie toekomst die ze samen tegemoet gaan.

Wanneer iemand een eigen huis of appartement heeft gekocht

Verhuizen naar je eigen huis of appartement is een grote stap in je leven. Als mensen dan aan je denken door je te feliciteren met leuke kaartjes, is dat heel ontroerend. Al die felicitatiekaartjes fleuren ook meteen het nieuwe huis of appartement op.

Voor iemand zijn verjaardag

Verjaardagskaarten zijn standaard. Dat verstuur je elk jaar naar mensen, maar grijp je kans bij speciale verjaardagen van mensen. Is iemand 60 geworden? Stuur deze dan een ludieke verjaardagskaart om hem/haar te feliciteren met deze mijlpaal. Zorg er wel voor dat je deze kaartjes personaliseert door te kiezen voor verjaardagskaart man en vrouw.

Kortom: felicitatiekaarten zijn de perfecte manier om mensen te laten weten dat je aan hen denkt en hen altijd steunt in eender wat ze doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *