Maatschappij

Nieuw en toch ook niet. Tip voor iPhone 11

Na verloop van tijd gaat een telefoon natuurlijk kapot. In onze Westerse wereld wordt een telefoon dan ook zeer vaak gebruikt. De hedendaagse smartphones hebben zeer veel functies maar tegelijkertijd kan er ook van alles mis mee gaan. Heb je dus een nieuwe telefoon nodig? In dat geval kan het aan te raden zijn om een refurbished iPhone 11 aan te kopen. Deze telefoon heeft namelijk veel geweldige functionaliteiten. Maar waarom zou je deze refurbished.be aankopen en niet nieuw? In dit artikel gaan wij in op de verschillende afwegingen. We weten namelijk dat veel mensen twijfelen als het gaat om een refurbished telefoon. Hopelijk kan dit artikel je twijfels wegnemen.

© Pixabay.com

Het is beter voor het klimaat

Misschien niet de belangrijkste reden om een refurbished telefoon aan te kopen, maar toch wel belangrijk om even te vermelden. We leven immers in een tijdperk waarin de klimaatproblematiek echt op de agenda staat. De politiek, zowel binnenland als internationaal, neemt dan ook verschillende maatregelen om het verbruik te minderen. Hiervoor moet natuurlijk iedereen een steentje bijdragen. Een refurbished telefoon is natuurlijk goed voor het klimaat, want deze is als het ware gerecycled. Draag jij het klimaat dus een warm hart toe? Dan is deze telefoon echt iets voor jou.

Het is goedkoper

Je draagt niet alleen een steentje bij aan een beter klimaat, maar tegelijkertijd kun je ook flink wat geld besparen. Een refurbished telefoon is namelijk een stuk goedkoper dan een nieuwe telefoon. Bij een nieuwe telefoon is alles nieuw, maar een refurbished telefoon is als nieuw. Kapotte onderdelen zijn namelijk vervangen, waardoor het gebruikersgemak vrijwel identiek is. Toch kun je met een refurbished telefoon gemiddeld 30% besparen.

© Pixabay.com

Je profiteert ook van garantie

Een groot probleem is dat veel mensen bij een refurbished telefoon toch direct nog aan een tweedehands telefoon denken. Toch ligt er een groot verschil tussen deze twee. Bij een tweedehands telefoon weet je namelijk niet echt of alle onderdelen nog goed zijn. Dit is namelijk niet gecontroleerd. Iets wat met een refurbished telefoon dus wel het geval is. Bovendien is een refurbished telefoon schoongemaakt en kun je net als bij een nieuwe telefoon genieten van garantie. Dus mocht je eens een slechte ervaring met het aankopen van een tweedehands telefoon hebben gehad, dan kun je zeker eens een refurbished telefoon proberen.

In de webwinkel zijn de meeste telefoons op voorraad. Je kunt er dus ook zeer snel van genieten. Heb jij dus op de korte termijn een telefoon nodig? Aarzel dan niet en bestel snel een prachtige iPhone 11. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar en je hebt ook keuze wat betreft de geheugencapaciteit. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *