Lichaam

Probeer eens een Vibrator

Ben je op zoek naar meer spanning in de slaapkamer? Wil je seksueel experimenteren met jezelf of samen met je partner? Probeer dan eens een vibrator. Er zijn verschillende vibrators beschikbaar waar je het ultieme seksuele genot mee kunt bereiken. In dit artikel lichten we er een aantal uit, die jou misschien wel het genot kunnen geven waar je zo naar verlangt. Lees bij het aanschaffen van een vibrator altijd de beschrijving. Je leest dan welk type glijmiddel je moet gebruiken, hoe je hem schoon maakt, en voor welke zones de vibrator geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan vaginaal of anaal gebruik.

© Pixabay.com

De clitoris vibrator

Probeer eens een clitoris vibrator, de clitoris is één van de belangrijkste onderdelen van jouw vagina als het gaat om seksueel genot. Een clitoris vibrator zorgt voor dubbel genot, terwijl je jouw vagina inwendig aan het verwennen bent, zal het andere gedeelte van de vibrator jouw clitoris verwennen. De clitoris vibrator is net zoals andere vibrators in verschillende maten en varianten verkrijgbaar. Je kunt dit speeltje alleen gebruiken, maar ook samen met jouw partner.

 • Inwendige stimulatie;
 • Stimulatie van de clitoris;
 • Geschikt voor beginners;
 • Gebruik met glijmiddel op waterbasis;
© Pixabay.com

De G Spot Vibrator

De G spot is het ultieme plekje binnen de vagina. Iedere vrouw kreunt gegarandeerd van genot wanneer de G spot op de juiste manier wordt gestimuleerd. Het verwennen van de G spot hangt ook altijd samen met squirten. De G spot vibrator is een vibrator die zoals de naam het zegt, extra focus legt op de G spot. Het is dan ook een vibrator die je zeker eens moet proberen. Voor veel mannen is het vinden van de G spot een lastige opgave, daarom is de G spot vibrator ook de perfecte vibrator om te gebruiken samen met je partner. Helemaal wanneer je wil dat jouw partner jou laat squirten. Ook deze vibrator is in verschillende maten en varianten verkrijgbaar.

 • Gericht op stimulatie van de G spot;
 • Perfecte toy om mee te squirten;
 • Geschikt voor beginners;
 • Gebruik met glijmiddel op waterbasis;

Luchtdruk Vibrators

Een andere vibrator die je zeker eens moet proberen, is de luchtdruk vibrator. Eigenlijk is de luchtdruk vibrator geen vibrator, dit omdat hij geen contact maakt met de huid. De luchtdruk golven zorgen ervoor dat jouw clitoris het ultieme genot zal ervaren. Het uiteinde van deze vibrator leg je om jouw clitoris heen, vervolgens voelt het alsof iemand aan jouw clitoris zuigt en sabbelt. De luchtdruk vibrator is nog een vrij nieuw speeltje, maar de vrouwen die hem hebben gebruikt willen het gevoel keer op keer opnieuw ervaren. Vele vrouwen hebben aangegeven dat ze meerdere orgasmes achter elkaar hebben ervaren, na het gebruik van dit revolutionaire speeltje.

 • Stimulatie van de clitoris;
 • Geschikt voor beginners;
 • Gemakkelijk schoon te houden dankzij vervangbare kop;
 • Minder snel last van irritatie door bijvoorbeeld overmatig huidcontact;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *