Maatschappij

Manieren om je horecazaak te laten opvallen

Je mag weer open zonder veel beperkende maatregelen. Hier wil je wel optimaal gebruik van maken natuurlijk. Je kan online jezelf op laten vallen maar dit kan ook effectief offline. Wil je weten hoe? Maak gebruik van drukwerk. Wil je meer weten? Kijk snel verder.

© Pixabay.com

Menukaarten

Natuurlijk wil je opvallen met je menukaart. Laat ze afdrukken in A3 formaat zodat ze lekker opvallen en jij extra veel lekkere gerechten er op kan zetten. Drukbedrijf.nl bijvoorbeeld is een drukkerij die je kan helpen met het printen van nieuwe en mooie menukaarten. Er is zelfs een duurzame variant beschikbaar.

Laat je gevel opvallen

Laat je gevel opvallen door er een gevelvlag op te hangen. Op deze manier laat jij weten waar je bent en val je dus goed op. Gevelvlaggen zijn beschikbaar in groot formaat waardoor jij je design optimaal kan maken. Het voordeel hiervan is dat jij goed opvalt op straat.

Flyer bomb 

Je kan een hele grote lading aan flyers bestellen en deze overal en nergens verspreiden. Flyers zijn in grote ladingen in verhouding goedkoper en zijn makkelijk mee te nemen. Je kan ze door de brievenbus doen in de buurt maar je kan ze ook eens op straat uitdelen. Dus organiseer een keer een flyer bomb en ga ervoor.

Haal alles in

Je bent twee jaar kwijt door overheidsbeperkingen en die wil je natuurlijk helemaal inhalen. Je kan bijvoorbeeld eigen bierviltjes ontwerpen. Bierviltjes zijn leuk als je een eigen ontwerp hebt. Zo kan jij de aandacht trekken van nieuwe bezoekers. Hoe meer bezoekers hoe beter.

© Pixabay.com

Wijnen, wijnen, wijnen!

Je kan ook je interieur een chique uitstraling geven door middel van wijnkisten. Wijnkisten zijn ideaal voor leuke bedrukkingen en zijn strategisch neer te zetten in je restaurant. Op deze manier kan je style uitstralen.

Vergeet de servetten niet

Je kan ook je eigen servetten bedrukken. Erg leuk natuurlijk. Met servetten kan je ook op een leuke manier opvallen natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *