Lichaam

Permanente ontharing? Ga voor een laserbehandeling!

Ben je het beu om elke week je hele lichaam te moeten scheren? Je onthaart je benen, oksels of schaamstreek, en nog geen twee dagen later komen de stoppels alweer tevoorschijn. Alternatieven voor scheren bestaan uiteraard. Denk maar aan waxen of epileren. Toch zijn deze methodes vaak pijnlijk, en kunnen ze achteraf voor ongemakken zorgen, zoals jeuk of roodheid. Voor wie écht komaf wil maken met de vervelende stoppels en snel groeiende haartjes, werden de laserbehandelingen bedacht! Naast de langdurige werking, heeft een laser nog andere voordelen…

© Pexels.com

Gedaan met ingegroeide haartjes

Scheren met een scheermesje veroorzaakt al snel ingegroeide haartjes. Dat zorgt op zijn beurt voor irritatie, jeuk, roodheid of zelfs ontstekingen. Iets wat we kunnen missen als kiespijn. Bij laserbehandelingen wordt de hoeveelheid aan haartjes tot wel 80% verminderd. De overige haartjes komen zachter en dunner terug, waardoor de kans op ingroeiende haren zeer klein is.

Gegarandeerd een gladdere huid

Aangezien de haartjes maar voor ongeveer 20% teruggroeien, en bovendien zachter en dunner worden, voelt het huidoppervlak veel minder ruw aan. De huid zal er veel egaler uitzien, en terug groeiende haartjes zijn nauwelijks zichtbaar.

Een boost aan je zelfvertrouwen

Een ander niet onbelangrijk voordeel, is de boost van jouw zelfvertrouwen. De gladde en egale huid die een laserbehandeling teweegbrengt, zorgen ervoor dat jij meer dan ooit straalt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare haartjes op je benen of onder je oksels. Bovendien kan je onverwachts dat leuke rokje of shirtje aandoen, zonder jezelf zorgen te hoeven maken over die ongewenste haartjes of irritaties van ingegroeide haren.

© Pexels.com

Laseren bij een esthetische kliniek

Laserbehandelingen bestaan in verschillende soorten en varianten. Ben je benieuwd welke laser het best past bij jouw behoeften en wensen? Ga dan ten rade bij een specialist. Zo is Lazeo een gespecialiseerd centrum voor niet-chirurgische, esthetische behandelingen. De medewerkers zijn hier een voor een expert in laserontharing met nieuwe technologieën. Lazeo biedt twee verschillende lasertechnieken aan: de Alexandrite-laser en de Nd Yag-laser. Allebei hoogwaardige technologieën, met telkens hun eigen voordelen en eigenschappen. Kom langs in een Lazeo-centrum, en informeer je bij een van de deskundige specialisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *