Lichaam

Last van een dip? 3 tips om je weer beter te voelen

Hey girl, zit je in een dipje? Of ga je door een uitdagende periode? Dan ben je vatbaarder voor stress. Een gezonde portie stress is prima, maar als stress je te veel wordt, dan kan dat zorgen voor een langdurige dip en da’s niet goed. Wij geven je enkele tips om zo’n langdurige dip te vermijden door vooral lief voor je lichaam en jezelf te zijn.

© Pixabay.com

Gezond eten

Neem je huidige dieet eens onder de loep. Gezond eten en bewust omgaan met voedsel geven de bekende happiness barometer een boost. Goed voor jezelf zorgen geeft je een goed gevoel. Het is dus niet alleen fysiek gezond, maar ook voor je hoofd een zegen. En laat het nu net ons hoofd zijn dat ons wat in de greep houdt tijdens een langdurige dip. Probeer zoveel mogelijk whole foods te eten. Whole foods zijn voedingsmiddelen in hun natuurlijke vorm. Vermijd bewerkte voeding. Let wel dat het je energie moet geven en geen extra stress. Je kan heus wel eens ‘zondigen’. De hele dag door boterhammen met choco eten kan broodnodig zijn om een dipdag door te komen, maar straks is het wel weer tijd voor een gezondere maaltijd, nietwaar?

Confidence booster: lingerie

Ook op een doordeweekse dag mooie lingerie aandoen, kan je happiness level een duwtje in de rug geven. Het geeft je zelfbeeld een boost en laat dat net zijn wat we soms nodig hebben om ons beter in ons vel te voelen. “Jij kan de wereld aan!”, die vibe. Kies morgen een mooi setje uit je kleerkast, niet voor iemand speciaal, nu ja…eigenlijk wel, voor jezelf! Gewoon omdat het kan. Bovendien is een zelfzekere vrouw een happy vrouw en een happy vrouw is een sexy vrouw. Kijk wel dat je setje comfortabel is, niemand heeft zin in een onderbroek die niet lekker zit, toch? Je zou er nog dieper van in de put raken.  Dé oplossing: sloggi slips, mooi én comfy! Feeling sexy yet?

© Pixabay.com

Treat yourself

Wil je die dip volledig vaarwel kussen? Sexy lingerie is één ding, maar een nieuwe outfit is natuurlijk helemaal de kers op de taart! Ben je liever wat zuinig met nieuwe kleding? Doe dan iets anders voor jezelf dat je blij maakt. Dat kan van alles zijn: een tripje naar een museum, een shopping spree met vriendinnen of een lekker diner in je favoriete restaurant. Even alle stress aan de kant en simpelweg genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *