Geest

Hoe versier je de man/vrouw van je dromen?

De partner van je dromen vinden is niet iedereen gegeven. Jammer genoeg is hem/haar vinden slechts de eerste stap. Vervolgens moet je ook nog eens proberen hem/haar te versieren. Smacht je al tijden naar die lekkere bink met gouden karakter of die stoot met gouden hart? Lukt het maar niet om vooruitgang te boeken? Kortom: komt die relatie geen centimeter dichter? Dan is het misschien tijd om het zware geschut boven te halen. Hier vind je enkele van de beste en bewezen methodes om de partner van je dromen te versieren.

Hoe versier je de manvrouw van je dromen
© Pixabay.com

Actief >passief

De meeste mensen die iemand willen versieren nemen een passieve houding aan. Ze wachten op het juiste moment tot het onderwerp van begeerte zelf iets doet, even een praatje komt maken of een berichtje stuurt. Compleet fout natuurlijk. Een actieve houding is de beste tip die er bestaat om iemand te versieren. Natuurlijk bedoelen we hiermee niet dat je gelijk “pak me” moet gaan uitschreeuwen. Een beetje subtiliteit mag wel. Stap op hem/haar af en stel een vraag. In het slechtste geval heb je contact gemaakt, in het beste start er een leuk gesprek. Hoe dan ook heb je jezelf tot mogelijke gesprekspartner gepromoveerd.

Een complimentje kan geen kwaad

Zowel mannen als vrouwen worden graag gecomplimenteerd. Niet alleen voel je je zo beter over jezelf, maar bovendien is het bewezen dat je de persoon die complimenteert beter inschat nadien. Maak hier dan ook gebruik van en laat af en toe een compliment los. Zeg dat hij/zij er leuk uitziet vandaag, dat dat een tof shirt is of hij/zij goed werk geleverd heeft. Ook hier is het natuurlijk wel opletten om op de gulden middenweg te blijven. Je hoeft nu niet per se elke dag twintig complimenten te geven. Dan betekenen ze niets meer en verliezen ze hun waarde als versiertip. Pick and choose!

Wees zelf interessant

Iedere vrouw en iedere man valt op iemand met een doel in zijn/haar leven. Denk dan ook rustig na over wat je eigenlijk wilt bereiken. Kan je hier geen antwoord op geven is dit een enorme afknapper voor een potentiële partner. Om interessant te zijn hoef je heus geen bergen te beklimmen of marathons te lopen. Het is voldoende om duidelijk uit te kunnen leggen waar je over vijf jaar wilt staan. Wees dan ook voorbereid om hier een antwoord op te geven en maak hem/haar duidelijk dat je geen loser zonder doel bent.

Hoe versier je manvrouw van je dromen
© Pixabay.com

Een grapje is altijd meegenomen

Consequent schatten we humor ontzettend hoog in wat betreft kwaliteiten die we in een partner zoeken. Durf dan ook te lachen en durf ook zelf grappen te vertellen. Die grappen mogen gerust een wat plagende/pestende natuur aannemen tegenover je doelwit. Maak maar eens een geringschattende opmerking over iets wat hij/zij doet (met een lach natuurlijk!). Heb je het soort relatie verkregen waarin dat kan? Durf dan al eens een seksueel getinte opmerking/grap te geven.

Ga op zoek naar gelijklopende interesses

Dezelfde interesses zijn een krachtig wapen om een band te smeden. Zijn jullie toevallig beiden fan van een bepaalde groep? Vraag hem/haar dan mee naar een optreden. Pretparken helemaal jullie ding? Ticketje Bobbejaanland graag! Dezelfde interesse is het perfecte excuus om op date te gaan zonder het als date te verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *