Beweging

Vier goed dempende loopschoenen die betaalbaar zijn

Bij vele schoenenwinkels kun je terecht voor speciale wandelschoenen. Alleen niet alle wandelschoenen zijn even goed en bieden de juiste ondersteuning tijdens het lopen. Het gaat vaak om de demping die de schoenen moeten bieden tijdens het lopen wat ervoor zorgt dat de voeten minder belast worden. Daarnaast speelt de vorm van de schoenen ook een hele grote rol. Zo moeten schoenen zeker niet te ruim zitten, maar ook niet te krap als je er goed op zou willen lopen en je lichaam goed wilt ondersteunen. Er is een groot aantal schoenen dat deze ondersteuning en mogelijkheden wel biedt. De volgende vier schoenen bieden deze ondersteuning en zijn ook betaalbaar.

© Pixabay.com

Asics gel-nimbus 24

Asic is een merk van Japanse afkomst. Het merk is gespecialiseerd in het maken van loopschoenen die een uitstekende demping bieden. Deze demping wordt niet alleen geboden op de weg, maar ook op onverharde wegen. Deze schoenen zijn eerder ook al aangemerkt als de best presterende schoenen op de markt. Runners World het bekende tijdschrift, heeft deze schoenen ook deze vermelding gegeven. De schoenen zijn niet duur en verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen.

Brooks Ghost 14

Een andere stoere en moderne loopschoen is de Brooks Ghost 14. Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het ontwerp van deze schoen is Brooks Sport, een Amerikaans bedrijf dat in het jaar 1914 is opgezet en zijn eerste loopschoenen in het jaar 1974 uitbracht. De Ghost 14 loopschoenen zijn prachtige exemplaren die naadloos zijn waardoor ze nog net iets lekkerder lopen. De schoenen zijn bekroond met de titel Gear of the Year 2021. Loopschoenen kopen doe je natuurlijk met als doel dat je lange afstanden gaat rennen. Deze schoenen zijn daar uitermate voor geschikt en ze hebben de beste demping die je maar kunt bedenken.

© Pixabay.com

Saucony Ride 14

Het eerste wat je misschien opvalt wanneer je kijkt naar de Saucony Ride 14 loopschoenen van het merk Saucony is dat er vooral gebruik is gemaakt van vrolijke kleuren. Hierdoor zijn deze loopschoenen goed te combineren met diverse sportoutfits. Deze loopschoenen zijn ontworpen en vervolgens uitgebreid getest op duurzaamheid en kwaliteit. Deze schoenen mag je zeker niet overslaan wanneer je op zoek bent naar loopschoenen waarmee je comfortabel kunt rennen en die je ook voor een langere tijd kunt dragen. Er is uitsluitend gebruik gemaakt van zachte en duurzame materialen, waardoor de schoenen lang meegaan en je kunt genieten van comfort tijdens het rennen.

Hoka One One Clifton

Hoka One One is bedrijf dat sport en loopschoenen ontwerpt. De oorsprong is in Frankrijk en is opgericht in het jaar 2009. Het bedrijf is dus vrij jong en dat is ook goed te zien in de ontwerpen van de schoenen. Deze zijn vrij modern en stoer. De schoenen zitten comfortabel tijdens het lopen en ook de demping is uitstekend. Het merk houdt ook graag rekening met het budget van iedereen, waardoor deze schoenen vrij voordelig zijn.

Loopschoenen met extra demping zorgen voor net extra beetje verzorging die je voeten verdienen tijden het lopen. Welke schoen past het beste bij jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *