Maatschappij

De meest extravagante cadeaus van beroemdheden voor hun kinderen

Een nieuwe trend onder beroemdheden is de weigering om hun kinderen een verjaardagscadeau te geven omdat ze hun kinderen willen leren dankbaar te zijn voor wat ze hebben, zodat ze niet in verwende snotapen veranderen. Niet elke beroemdheid volgt echter de trend. 

En als je niet meer weet waar je je geld aan moet uitgeven, kun je behoorlijk belachelijke en dure dingen kopen. Hoewel de meeste kinderen meer dan blij zouden zijn met een iPad of een Playstation 4 als verjaardagscadeau, verwachten kinderen van beroemdheden veel meer van hun ouders. Lees verder en sta versteld van de luxe-items die worden gegeven!

© Pixabay.com

Haar eerste auto kostte bijna honderdvijfenzeventigduizend euro

Op haar 16e verjaardag kreeg Kylie Jenner haar eigen auto cadeau. Maar niet zomaar een auto! Kris Jenner gaf haar beroemde dochter een gloednieuwe 2015 Mercedes Benz G-Wagon met een aangepast rood interieur. Daarnaast werden er Designo lederen stoelen en een zwart stuur met pianolak en een fluwelen buitenkant geïnstalleerd.

Ze heeft haar eigen landhuis

Valentina Pinault is de 10-jarige dochter van Salma Hayek en miljardair François-Henri Pinault. Pinault is de CEO van Kering en dus eigenaar van Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga en Alexander McQueen). Als je miljarden waard bent, kun je niet zomaar een paar Barbies voor je kind kopen als verjaardagscadeau.

Het gerucht gaat dat Hayek en Pinault Valentina haar eigen landhuis hebben gekocht voor haar verjaardag! Hayek zei in een interview dat ze niet alleen gelooft in het verwennen van haar dochter, maar dat het belachelijk zou zijn om het niet te doen.

Diamanten zijn niet de beste vriend van een kind

Mariah Carey heeft een weelderige levensstijl en het is geen verrassing dat haar kinderen dezelfde luxe genieten als zij. Toen de tweeling van Mariah en Nick Cannon, Monroe en Moroccan, werd geboren, kregen ze diamanten luierspelden.

Ze kocht ook diamanten oorbellen en een kluis vol losse diamanten waar ze van kunnen genieten als ze ouder zijn. Naast de diamanten hadden de tweeling ook ongeveer 50 paar schoenen voordat ze konden lopen. Bovendien gaat het gerucht dat Mariah meer dan een miljoen euro aan de kinderkamer heeft uitgegeven! 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 839c63d4-f950-4421-ae6c-7a0a7fb3ff8d

Een kunstwerk voor Harper

Sommige beroemde ouders geven hun kinderen diamanten en gloednieuwe Rolls-Royces. De meer beschaafde beroemdheden geven liever miljoenen uit aan een kunstwerk. 

Met rijke, beroemde en stijlvolle ouders zoals David en Victoria Beckham, mag Harper Seven Beckham de beste en meest gecultiveerde verjaardagscadeaus verwachten. Vooral omdat ze vernoemd is naar de veelgeprezen auteur van To Kill a Mocking Bird!

De voetbalster wilde zijn dochter verwennen, dus kocht hij een schilderij voor haar verjaardag. Maar niet zomaar een schilderij! Het schilderij heet “Daddy’s Girl”. Bovendien is het een originele Damian Hirst die twee meter hoog is. Beckham betaalde er een miljoen euro voor.

Hij heeft zijn dochter een eiland gegeven

Vergeet landhuizen, dure auto’s en kristallen badkuipen! Tyrese Gibson gooide het over een andere boeg.

De Fast and Furious-ster kondigde aan dat hij zijn dochter, Shayla, een eiland gaf. Het eiland kreeg de naam “Love Island”. Hij zei echter niet hoeveel hij eraan uitgaf of waar het was. Maar het moet gezegd, als het om geschenken gaat, is een privé-eiland het toppunt van luxe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *