Lichaam

Ideeën om je seksleven spannender te maken

Zit je seksleven in een sleur en ben je op zoek naar nieuwe dingen om je seksleven wat pikanter te maken? In deze blog introduceren we een aantal seksuele voorkeuren die jou dat extra tikkeltje spanning geven dat je misschien wel nodig hebt!

© Pixabay.com

BDSM

BDSM staat voor Bondage, Discipline, Sadisme en Masochisme. BDSM is de overkoepelende term van verschillende seksuele voorkeuren, maar toch is het ook een seksuele voorkeur op zichzelf.

De rode draad door veel seksuele voorkeuren zijn machtsverhoudingen. Bij BDSM onderdrukt één iemand de andere en leg je onderling bepaalde regels vast. Sommige mensen laten hun fantasie de vrije loop bij het bepalen van de regels, maar goede regels waar iedereen het over eens is, vormen wel de basis van heel veel seksplezier.

In het algemeen binden mensen bij BDSM elkaar vast en gebruiken ze allerlei speeltjes om elkaar te pijnigen totdat ze een seksuele extase bereiken. Wil je graag meer te weten komen over BDSM? Dan raden we je aan om een keertje de film 50 Shades of Grey te bekijken. Deze film geeft een goed beeld van hoe BDSM er in werkelijkheid aan toe gaat. Al moeten we wel meedelen dat het in het echt er vaak iets intenser aan toe gaat dan in de film.

Bondage

Bondage is een onderdeel van BDSM. Maar niet iedereen die van bondage houdt, houdt ook van BDSM. Dit komt omdat BDSM toch nog wel dat tikkeltje verder gaat.

Zoals de naam al prijsgeeft binden mensen elkaar vast bij bondage. De persoon die vastgebonden wordt, is volledig onderdanig aan de persoon die de andere vastbindt. Dit is deel van het rollenspel dat je speelt bij zowel bondage als bdsm.

In het algemeen gaat bondage er ook veel rustiger aan toe als BDSM. Dit is ook de reden waarom veel mensen beginnen met bondage en dan pas de volgende stap zetten.   

© Pixabay.com

SM

Tot slot heb je ook nog de seksuele voorkeur SM. We moeten je wel meegeven dat dit niet voor iedereen is weggelegd. SM is een heel extreme versie van bondage en BDSM. Bij SM pijnigen mensen elkaar tot het uiterste om zo seksueel genot te bekomen.

Het gebeurt geregeld dat mensen tot bloedens toe elkaar pijnigen. Doe dus zeker je research voor je hier aan start en wees voorzichtig. Maar wie weet is het wel iets voor jou?

Stap per stap

We dagen je uit om te experimenteren, maar uit eigen ervaring weten we ook dat je best stap per stap experimenteert. Op deze manier beleef je het meeste genot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *